CADit logo
"Han er god til at formidle sit stof, så det er til at forstå for de studerende"

Arkitektskolen Aarhus

Dyb indsigt i brug og organisering af AutoCAD


"Hver eneste gang, jeg afholder AutoCAD-kurser for de studerende, har jeg Kristian Stenild inde som gæsteforelæser. Han har i professionel sammenhæng arbejdet med AutoCAD i en ”menneskealder” og har en særdeles dyb indsigt i både brug og organisering af AutoCAD samt den tekniske side. Og så er han god til at formidle sit stof, så det er til at forstå for de studerende.

Kristian er en arkitekt, som har bred erfaring fra praksis med IT-systemerne, men som samtidig holder den arkitektoniske fane højt. Det er knippelgodt i undervisningen. I dag skal de studerende kunne tegne på AutoCAD eller lignende, når de er færdiguddannede. Det er simpelthen et krav.

Jeg ringer også til Kristian i det daglige, hvis jeg har et teknisk problem. Min erfaring er, at han altid er mand for at løse det!"

Per Kortegaard
Per Kortegaard, arkitekt maa, lektor på
Arkitektskolen i Aarhus

 

Kristian Stenild holder med jævne mellemrum gæsteforelæsning om "Strukturering af CAD-arbejde" på Arkitektskolen Aarhus. Kristian har i flere år været eksternt medlem af Arkitektskolens IT-udvalg. Desuden inddrages Kristian Stenild ofte, når Arkitektskolen har spørgsmål af mere kompleks karakter inden for AutoCAD og BIM-strategier.